Purple Rockets i Nuta per presentar la 14a temporada de l’Estudi 37

sep 7th, 2018 | By | Category: Noticies, Prncpl, Prtd

L’Estudi 37, el programa de reggae de Ràdio Castellar,  presenta la seva 14a temporada aquesta Festa Major de Castellar del Vallès i ho fa acostant la cultura musical jamaicana al Calissó d’en Roca. Aquest proper dissabte 8 de setembre a partir de les vuit del vespre es podrà veure i escoltar les seleccions que ens oferirà el selector castellarenc Nuta, que forma part del soundsystem barceloní King Horror Sound i de les seleccions que ens porten les Purple Rockets, un soundsytem femení que ens deixarà gaudir de les veus de les seves dues cantants alhora que podrem escoltar les seleccions de ritmes de la millor música jamaicana.
Serà una nit 100% reggae en què la música sonarà des de la inacabable colecció de vinils de tots dos col·lectius i que acostarà el format soundsystem – típic a l’illa caribenya – a la Festa Major de Castellar del Vallès.

Did you like this? Share it:

Comments are closed.