Music is our religion, Streets our school. Arriba la Dub Academy Week

sep 10th, 2018 | By | Category: Noticies, Prncpl, Prtd

Barcelona tornarà a ser l’epicentre de la cultura sound system i el dub durant els dies 11, 12, 13, 14 i 15 de setembre amb la primera edició de la Dub Academy Week (DAW!), un esdeveniment que abasta des d’actuacions en directe amb artistes internacionals, tallers musicals en un estudi de gravació i altres activitats lúdiques. Fins al moment ja s’ha confirmat on tindran lloc les diferents sessions musicals i quins seran els protagonistes de cada jornada. Sales de referència com Razzmatazz, Sala Apolo, The Wolf i, l’agradable espai a l’aire lliure de Les Terrasses de Santa Coloma, albergaran a artistes i sound systems internacionals al llarg de la setmana.

Els “mestres” triats per a l’ocasió

Pel que fa a la proposta artística, el DAW! presenta un cartell amb noms llegendaris, com el del prestigiós productor de dub Adrian Sherwood, King Earthquake, Word Sound & Power o el geni musical Kibir La Amlak (al costat del trio vocal Dawtas of Aya des de Sao Paulo), tots ells fidels representants de l’escena sound system britànica. El cartell segueix amb els italians Moa Anbessa -en actiu des de finals dels 70- o amb el francès Brain Damage i el seu directe inigualable en què combina música i contingut visual.

Lluny de quedar-se curt, el DAW! completa la seva proposta musical amb noms consolidats dins l’escena europea com el de O.B.F. al costat de Sr. Wilson i propostes emergents com la de la francesa Damé acompanyada per Brigante Records.
Tampoc faltaran els imprescindibles sound systems encarregats de sonoritzar diferents esdeveniments durant la setmana. El més potent d’ells serà el de Green Light amb els seus 12 scoops, sonoritzant la nit de dijous a Razzmatazz; li seguirà el dia següent al meeting Roots Conference a la sala Wolf on es mesuraran els sound systems de Jah Life International de Barcelona i el Jah Militant de Montpeller. Finalment, Arise, Afrikan Warriors, Dubstral i Kusasi també mesuraran la capacitat dels seus equips de so en l’espai de Les Terrasses de Santa Coloma, durant la jornada diürna del dissabte.

Workshops i altres activitats extramusicals completen el DAW!

El DAW! també ha confirmat una sèrie de workshops protagonitzats per alguns els productors que actuessin al llarg de la setmana: Rico d’ O.B.F., Buri de Moa Anbessa i Chalart 58. Cadascuna de les formacions estaran disponibles per a un reduït nombre de persones -12 places per a cadascuna d’elles- i es realitzaran a La Panchita Estudi de Barcelona. Les persones interessades poden sol·licitar més informació o inscriure enviant un correu electrònic a luzverde.ent@gmail.com.
A més de les formacions al voltant del dub i el sound system, el DAW! també comptarà amb activitats encara per confirmar que complementaran la proposta musical.

Entrades i abonaments ja a la venda

Les entrades anticipades ja estan a la venda a través d’aquest enllaç i es pot adquirir l’abonament per a tots els dies (que inclou accés a totes les festes musicals) o bé cada esdeveniment per separat. Els 200 primers abonaments tenen un preu especial de 35 €.

Did you like this? Share it:
Tags:

Comments are closed.