Lee Perry, U-Roy i Mad Professor & The Robotiks en un sol escenari

jul 2nd, 2018 | By | Category: Concerts, Noticies, Prtd

El proper 25 de juliol tenim una cita imperdible al Canibal Soundsystem de la Sala Apolo, al damunt de l’escenari d’aquesta mítica sala barcelonina s’hi ajuntaran tres autèntics genis, Lee Perry, U-Roy i Mad Professor prometen portar un show imperdible i que de ben segur no deixarà a ningú indiferent.

Apunteu: 25 de juliol, Sala Apolo a les 21h. Podeu trobar les entrades a la web d’Apolo per 20 euros, i si voleu fer doblet i anar al concert del proper 10 de juliol d’Inner Circle trobareu un pack per 33 euros.

Lee “Scratch” Perry és productor, compositor i mesclador, Perry va néixer a St. Mary en 1936 i a finals dels ’50 va fer les seves primeres experiències al costat de Prince Buster, capo de l’ska jamaicà original. Després, en els mítics Studio One del talentós i tirà Sir Clement Coxsone Dodd ‘s va ser un dels pioners de l’aparició del reggae riddim.
Lee “Scratch” Perry estarà de nou a Barcelona celebrant el seu
82 aniversari, gairebé res !!!

Daddy U-Roy, The Godfather, The Originator, pare de rapers, mc’s i deejays des de Jamaica als Estats Units, Europa i Àfrica, porta més de cinquanta anys de carrera en el món discogràfic.

Mad Professor, nascut com Neil Fraser, a la Guaiana, aquest DJ, productor, percussionista i cantant va prendre el seu nom artístic de molt jove, gràcies al seu gran interès per l’electrònica.

Did you like this? Share it:
Tags: , ,

Comments are closed.