Inner Circle aterren a Barcelona el proper 10 de juliol

jul 2nd, 2018 | By | Category: Concerts, Noticies, Prtd

El mític grup jamaicà arriba aquest juliol a Barcelona de la mà de Roots and Vibes i Producciones Vikingas per oferir-nos un show que els portarà de gira arreu d’Europa, la cita serà el proper 10 de juliol a la Sala Apolo en el marc dels ja clàssics Canibal Apolo. Podeu trobar les entrades per 18 euros a la web de la Sala Apolo. A més a més si voleu fer doblet amb un altre show que pinta que cremarà Apolo de la mà de Lee Perry, Mad Professor i U-Roy podeu treure el pack de les dues entrades per 33 euros.

Quan parlem d‘Inner Circle  i els seus gairebé 50 anys d’història, hi ha molt més enllà del que l’ull pot arribar a veure. El quintet jamaicà guanyador del Grammy és un dels més respectats grups de Reggae al món amb un llarg historial d’èxits que es remunten a mitjans dels 70′s.
La banda de reggae jamaicana Inner Circle va ser creada el 1968 pels germans Ian (baix) i Roger Lewis (guitarra). La resta de components originals van ser Steven “Cat” Coore (guitarra), Michael “Ibo” Cooper (teclats) i Richard Daley (que s’encarregava de tocar diversos instruments). Van iniciar la seva trajectòria musical actuant en hotels jamaicans arribant al seu punt culminant amb la incorporació de Jacob Miller el 1976.

Did you like this? Share it:
Tags:

Comments are closed.