The Wailers encapçalats per Familyman a Barcelona el proper 28 d’agost

ago 16th, 2017 | By | Category: Noticies, Prtd

NdP: The Wailers es reuneixen per interpretar aquella música que va canviar el món. Guiats pel fundador Aston Familyman Barrett i al costat de Junior Murvin i Donald Kinsey, serà el proper 28 d’agost a Razzmatazz a partir de les nou de a nit.

En aquesta ocasió en record al mític bateria Carlton Barrett, The Wailers presenta a Aston Barrett Jr. com a bateria. La veu que acompanyarà al mític grup és la Joshua David Barrett. Als cors i seguint la tradició hi podrem veure a Shema McGregor, filla de Judy Mowatt i de Freddie McGregor. Els Wailers han aconseguit formar una banda per aquesta gira plena de noms coneguts, així Noel Davey – qui va crear l’Slengteng riddim – estarà als teclats i per acabar el senyor de la taula de sò serà Dennis Thompson, responsable que els Wailers sonessin com sonaven a la dècada dels 70 en els seus directes.

La cita com us deiem serà el proper 28 d’agost a Razzmatazz 2, i podeu trobar les entrades anticipades a Notikumi o Wegow per 25 euros o per 30 a taquilla.

Did you like this? Share it:
Tags:

Comments are closed.