Ital Youth ens porten el Rebel Reggae Fest aquest setembre

ago 9th, 2017 | By | Category: Noticies, Prncpl, Prtd

Nova cita al calendari per marcar en vermell aquest estiu; L’Associació Cultural Ital Youth està enllestint, ja , tots els preparatius pel primer Rebel Reggae Fest; un festival que tindrà lloc els propers 1 i 2 de setembre a la Fàbrica Llobet de Calella i que ja en aquesta primera edició ens presenta ni més ni menys que a Queen Omega com a cap de cartell. Però la cosa no s’acaba aquí:

L’A.C. Ital Youth neix al 2016 de la mà del sound de Calella Ital Youth, sota la necessitat de promoure la música jamaicana i la seva cultura. Per fer-ho han anat organitzant diferents esdeveniments, i és aquest setembre quan podrem gaudir d’un dels objectius que es plantejaven ja als seus inicis: el Rebel Reggae Fest.

Dos dies dedicats al reggae amb un cartell de luxe, el divendres 2 de setembre podrem escalfar motors amb el soundsystem de Greenlight que arribaran al Maresme acompanyats de Sr. Wilson. La nit gran, però, serà la del dissabte 2 de setembre amb els concerts de Queen Omega i Alex Bass & The Same song Band. També hi seran presents la nit de dissabte Dance Crasher, Paula Bu i els mateixos Ital Youth per allargar la nit a base de reggae. El festival també comptara amb una zona de menjar vegà i mercadal.

El Rebel Reggae Fest compta amb tres modalitats d’entrades que podeu trobar a aquí, les entrades per divendres les trobareu per 9 euros, les de dissabte per 16. Però també podeu comprar l’abonament pels dos dies per 20 euros. Totes les entrades inclouen una consumició. Més informació a la seva web.

 

Did you like this? Share it:
Tags: ,

Comments are closed.