Aquest dimecres tornen Protoje & The Indiggnation a Barcelona

jul 24th, 2017 | By | Category: Noticies, Prncpl, Prtd

Aquest proper dimecres 26 de juliol ens tornen a visitar Protoje & The Indiggnation a Barcelona, els jamaicans arriben aquest cop al Canibal Soundsystem de la Sala Apolo, Protoje presenta a Barcelona el seu tercer àlbum d’estudi Ancient Future, realitzat en col·laboració entre Phillip Winta James de Overstand Entertainment i Protoje ‘s Indiggnation colectiv, un àlbum que navega a través la història musical de Jamaica amb energia actualitzada.

A més a més dels jamaicans també hi podrem veure a Adala and The Cold December que estaran presentant el seu àlbum Cel.

Com us dèiem la cita serà el dimecres 26 de juliol a partir de les 21 a la Sala Apolo en el marc de les sessions que organitzen la gent del Cannibal Soundsystem. Hi podreu anar per 15 euros si compreu l’entrada anticipada a aquí o per 20 euros a taquilla.

Did you like this? Share it:
Tags:

Comments are closed.