Kabaka Pyramid serà un dels caps de cartell del Nowa ’17

mar 28th, 2017 | By | Category: Noticies, Prncpl, Prtd

Doncs ja fa uns dies que els companys del Nowa Reggae han començat a anunciar alguns dels artistes que podrem escoltar al Nowa 2017.El primer d’ells és un dels màxims exponents del que s’ha anomenat Reggae Revival, Kabaka Pyramid arribarà a Vilanaova i la Geltrú acompanyat per The Bebble Rockers.

Però no s’acaben aquí les confirmacions per aquesta nova edició del Nowa Reggae, pel què fa als concerts que podrem veure-hi es confirma que des de València arribaran Auxili. L’escena sound system ha estat sempre un dels plats forts del Nowa Reggae i la llista de sound systems convidats aquest any ja comença a fer por: Sentinel Sound, Iration Steppas, Big Mama Sound, Raggattack, Green Light Sound System ft. Mackie Banton, Antxon Sagardui i Novato, Dubstral Sound System ft. Irie Nanara i Jah Life International Ft. Broda Nelson són alguns dels Sounds System que podrem escoltar a l’edició d’enguany.

Recordeu que el Nowa Reggae 2017 tindrà lloc els dies 14 i 15 de juliol i que podeu trobar les entrades aquí.

Did you like this? Share it:
Tags:

Comments are closed.