Es crea l’Smoking Dub Academy, vols apendre dels millors?

feb 7th, 2017 | By | Category: Noticies, Prncpl, Prtd

La Dub Academy i Smoking s’ajunten per organitzar un event d’aquells que tenen molt bona pinta, que se’n parlarà durant molt de temps i que impulsa l’escena estatal de manera original.

Què és el que es porten entre mans? Doncs la premissa és senzilla, tens algun talent relacionat amb el Dub? Vols aprendre de la mà de grandíssims productors mentre passes set dies treballant només en un projecte dedicat al dub? Doncs l’Smoking Dub Academy és el teu concurs.

El concurs ha començat aquest  7 de febrer i en aquesta primera fase s’ha d’enviar un vídeo que estigui penjat al youtube o a vimeo i en el que es pugui veure el teu talent musical. Des del mateix dia 7 i fins el 28 de febrer la gent que entri a la web podrà votar el projecte que més li cridi l’atenció, que més li agradi o en el que hi sigui el seu colegui, sigui com sigui d’aquestes votacions en sortiran 20 escollits d’entre els que hauran de sortir els 5 artistes que participaran en aquest stage de set dies, aquesta última selecció anirà a càrrec d’un jurat format per especialistes de l’escena.

L’STAGE

Els escollits com us dèiem aniran a partir del 9 de març i durant set dies a tancar-se en una casa a les afores de Barcelona per tal de formar un grup de cinc components, durant l’estada a l’acadèmia els concursants gravaran un disc alhora que reben l’ajuda i classes magistrals de reconeguts productors de l’escena, Chalart58, Mad Professor, Rico O.B.F o Sr. Wilson seran els encarregats de guiar els concursants durant aquest 7 dies.

Però no s’acaba aquí la cosa, tot l’stage estarà retransmès per streaming des de la pàgina web del concurs i un cop finalitzat es presentarà el treball a la Sala Apolo de Barcelona que serà el tret de sortida d’una minigira que passarà per l’International Dub Gathering, Lagata Reggae, el Rototom Sunsplash i un concert en una sala de Madrid.

Així que si estàveu esperant una ocasió per poder mostrar el vostre talent al damunt de l’escenari i fins i tot gravar un disc l’Smoking Dub Academy és el que buscàveu.

+Info a http://smokingdubacademy.com/

Did you like this? Share it:
Tags: , , , ,

Comments are closed.