Bunny Wailer o Keith & Tex al Nowa’16

may 19th, 2016 | By | Category: Noticies, Prncpl, Prtd

Després de molts entrebancs el Nowa Reggae s’aixeca, s’espolsa la pols de l’era i presenta un cartell de luxe per reivindicar la seva existència com a festival de referència a casa nostra, així que agafeu les agendes i marqueu en vermell el cap de setmana del 15 i 16 de juliol.

Així, Bunny Wailer o Keith & Tex – que estaran acompanyats per The Kinky Coo Coo’s – s’afegeixen a la llarga llista de llegendes que han trepitjat els escenaris vilanovins i fan que el festival d’enguany sigui inevitable per a qualsevol amant de la música jamaicana. Però no s’acaba aquí el cartell, Bitty Mclean – amb la Freedom Street Band -  i Etana també pujaran als escenaris del Nowa per representar les veus més joves del reggae internacional. A més a més com és costum el Nowa continua recolzant els talents emergents de casa, i aquest any és l’any d’Alex Bass que estarà al costat de la Same Song Band, o dels incombustibles Dr. Calypso que faran ballar de valent a tothom.

Com ja sabeu el Nowa no seria el Nowa si no hi poguéssim veure una pila de sounds fins a altes hores de la matinada i el llistat aquest any és moolt interessant, amb dos escenaris diferenciats pels que hi passaran gent com els Heavy Hammer, Northern Lights, Freedom Cry, Maasai Warrior, Greenlight Soundsystem ft. Mackie Banton, Iseo & DodoSound, Chalart58, Leones Humildes, Vibronics Ft. Echo Ranks,… i moooolts més.

Aquest any el Nowa canvia d’ubicació i es celebrarà al Parc de ribes Roges, un escenari ideal al costat de la platja i que de ben segur agradarà tant o més que el Molí de Mar. Us recordem que fins diumenge 22 de maig podeu trobar les entrades per 35 euros, preu que anirà en augment a mesura que avancin les setmanes, podeu comprar-les i trobar més informació aquí.

Did you like this? Share it:
Tags:

Comments are closed.