La Launch party de la Dub Academy ens porta 12 hores de soundsystem a l’aire lliure

abr 20th, 2016 | By | Category: Noticies, Prncpl, Prtd

NdP: És un plaer anunciar un ball sense precedents, per primera vegada al carrer, gratuït i durant 12 hores dos sound systems es mediran a la mateixa yard, a Sant Feliu de Llobregat. Green Light Soundsystem i Thunder Clap posaran tota la carn a la graella acompanyats de grans veus nacionals i internacionals com Mackie BAnton, Sr. Wilson, Lasai, George Palmer, Alex Bass Official, Dark Angel y Charles Cooper… Marca la data al calendari perquè això serà irrepetible!!! I per començar la tarda  els genuïns Jamaikids de Molts Records Kids i Rising Vybz Sound són els escollits.

Reggae, Sound System, primavera i gratuït…. estas disposat a perdre-t’ho? ens veiem el proper 6 de maig a la plaça Lluis Companys de Sant Feliu de Llobregat a partir de les 16:00.

Did you like this? Share it:
Tags: ,

Comments are closed.