La Dub Academy perfila el seu cartell de cara a l’agost

abr 19th, 2016 | By | Category: Noticies, Prtd

La Dub Academy incorpora importants novetats al seu cartell. Entre les noves confirmacions destaca el veterà selector de dub Jah Shaka, que torna al festival per recrear la màgia de les seves sessions londinenques. També passaran per l’escenari el britànic Iration Steppas, així com Mackie Banton, un altre dels incondicionals de la Dub Academy. Entre els espectacles més especials destaca el que oferiran Sr. Wilson, Lasai i George Palmer, tres del representants més destacats del reggae i el dub de casa nostra, que junt al britànic Mad Professor han unit forces per donar vida al projecte The Spanish Dub Invasion.

La llista d’incorporacions es completa amb Nish Wadada, Word Sound & Powa, Jimmy Ranks; els britànics Maasai Warrior, Greenlight Sound System, el new roots de Legal Shot, Iseo & Dodosound ft. The Mouse HuntersChalart58, Antxon Sagardui desde Crudo Bilbao Sound i els britànics Evermoor Sound.

Noms que s’uneixen als artistes ja anunciats anteriorment i que completen un cartell de luxe: Stand High Patrol ft. PupaJim, Rootystep, MacGyver & Merry; Channel One; ManuDigital, George Palmer, Jah Observer, Blackboardjungle Full Soundsystem; Imperial Sound Army ft. Fikir Amlak & Violin Bowy; Fat Bird Recordings ft. Kobo o Supah Frans ft. Ponchita Peligros.


Did you like this? Share it:
Tags: ,

Comments are closed.