S’acosta l’International Dub Gathering, Sound System en estat pur

feb 15th, 2016 | By | Category: Noticies, Prncpl, Prtd

Aquest proper mes de març i de la mà dels responsables de la Dub Academy del Rototom Sunsplash, arriba la Ia International Dub Gatehring, un festival que reunirà el bo i millor de l’escena internacional del Sound System. Tres dies ( 25, 26 i 27 de març ) i Quatre escenaris que faran ressonar els baixos per tot Vilassar de Mar, és en aquesta població del Maresme on podreu gaudir d’aquestes vacances de setmana santa. El festival comptarà amb dos escenaris indoor i dos més outdoor. A més a més comptarà amb servei de bus que us portarà i us retornarà del camping més proper al festival.

Musicalment només cal fer un cop d’ull al cartell per adonar-nos de la magnitud d’aquest Ier International Dub Gathering,Aba Shanti- I, Addis Pablo, Jah Shaka, Johnny Clarke, Mad Professor, Roberto Sánchez, Chalart58 o Suns of Dub són alguns dels músics que passaran al llarg dels tres dies.

Podeu trobar les entrades anticipades amb abonaments pels tres dies a la seva web.

Did you like this? Share it:
Tags: ,

Comments are closed.