Dimecres 15 The Skints a la Launch Party del Nowa Reggae

jul 9th, 2015 | By | Category: Noticies, Prtd

Continuem amb un dels estius més prolífics a nivell de concerts reggae que recordem, en aquesta ocasió és el torn del grup anglès que està petant l’escena al Regne Unit, The Skints es presentaran el proper dia 15 de juliol a la Sala Apolo en el marc del Cannibal Sound System per tal de celebrar un preescalfament pel Nowa Reggae.

Els anglesos arriben a l’Apolo de la mà de Reggaeshack per tal de celebrar la Launch Party del Nowa a partir de les 22:30, i si us quedeu després del concert podreu continuar ballant amb la gent del Cannibal Sound System de la mà d’Urtica Sound i Dj Karlixx fins les 5 de la matinada. Podeu trobar les entrades a la web de la Sala Apolo o a Daily Records per 10 euros o si no per 12 a taquilla. També us recordem que si ja heu comprat l’abonament de dos dies pel Nowa Reggae podreu accedir a la festa gratuïtament.

El Nowa Reggae d’aquest any es celebrarà els propers 17 i 18 de juliol, com sempre al Molí de Mar de Vilanova i que comptarà, entre d’altres, amb la presència de Ken Boothe, Skatalites o The Kinky Coo Coo’s. Podeu trobar més informació i les entrades a la seva web.

 

Did you like this? Share it:
Tags: , ,

Comments are closed.