Raphael al Mandawa de la mà del Nowa Reggae

jun 9th, 2015 | By | Category: Noticies, Prtd

Aquest proper dissabte 13 de juny el Nowa Reggae continua amb la seva particular gira catalana de presentació del festival d’enguany, que recordem tindrà com a cap de cartell el gran Ken Boothe. En aquesta ocasió la cita serà a Cerdanyola del Vallès, al Mama Mandawa i comptarà amb ni més ni menys que el cantant italià Raphael, membre d’Eazy Skankers i que està presentant ara el seu primer disc en solitari. L’italià, al que també podrem veure en el festival del juliol, arriba a Mandawa en format sound system i els encarregats d’acompanyar-lo seran els Balck Up Sound.

La festa, però, no s’acabarà aquí, perquè al llarg de tota la nit podrem escoltar a Ocata Horrors, Urtica Sound i Dj Rambla.

Una festa de presentació del Nowa Reggae que com sempre comptarà amb regals i sorteigs d’entrades pel festival.

Així aquest proper dissabte a partir de les dotze us podeu acostar a Cerdanyola per celebrar els 10 anys del Nowa i escoltar molt bona música, les entrades les trobareu per 7 euros amb consumició si hi aneu abans de la una de la matinada o 9 si ho feu després.

 

Després d’aquest dissabte el Nowa continuarà amb les seves festes de presentació ja el proper 27 de juny a Vilanova i acabarà el 15 de juliol a Barcelona a la Sala Apolo amb un concert encara per confirmar i al que podreu assistir gratuïtament si ja teniu l’entrada del festival.

Recordeu que encara esteu a temps per comprar les entrades pel Nowa Reggae ’15 a aquí.

Did you like this? Share it:
Tags: ,

Comments are closed.