Train To Roots presenten Policegun

abr 21st, 2015 | By | Category: Noticies, Prtd

NdP: Hi ha històries que han de ser explicades, o cantades. Pels Train To Roots algunes d’aquestes històries són les que porten els noms de l’escola Diaz de Gènova, d’Steffano Cucchi, el delineant mort a l’hospital una setmana després de la seva detenció a Roma, i el de Federico Aldrovandi, per la mort del qual van ser condemnats quatre policies per excés involuntari  de l’ús legítim de les armes.

És just dues setmanes després de la històrica sentència del tribunal Europeu pels Drets Humans que condemna Itàlia per tortura en l’assalt de la policia a l’escola Diaz la nit del 21 de juliol del 2001 durant el G8 de Gènova, quant Train To Roots presenten el seu nou single Policegun i l’acompanyen amb un vídeo. Una cançó que no vol ser un atac a les forces de l’ordre, si no una crida a tots a no perdre la nostra humanitat, inclòs vestint un uniforme, explica Antonio Leardi, productor i músic del grup.

Durant la gravació del videoclip l’artista Giuseppe Todde ha realitzat un graffiti d’un rostre les faccions de la qual són una combinació de les de Carlo Giuliani i Federico Aldrovandi. La obra que romandrà visible, s’ha realitzat a Serramanna ( Sardenya ), al damunt dels murs de la Cantina Sociale, per voluntat del grup i de mutu acord amb l’administració pública.

Policegun, disponible a la web del segell INRI, és el primer senzill del nou disc que actualment està en procés de gravació; està previst que surti a la llum cap a finals d’any i marcarà un retorn dels Train To Roots a temes de rerefons social i espiritual. Una tornada al roots no només a nivell melòdic si no també de continguts. A l’espera d’aquest nou àlbum el grup sard continua amb el seu tour que els porta a recórrer Europa.

 

Did you like this? Share it:
Tags:

Comments are closed.