Estudi 37 – Consider Yourself

abr 14th, 2015 | By | Category: Programes

Avui us portem dues novetats que veuran la llum en breu, la primera i que obre l’Estudi 37 és un àlbum que recopila en format showcase molts dels singles que van treure els Black Symbol a principis de la dècada dels 80, roots britànic consistent que ens arriba de la mà de Reggae Archives Records. I la segona referència que escoltem ens arriba de la mà de la gent de Pressure Sounds que han tornat a rebuscar pels baguls jamaicans per portar-nos una reedició d’una gran producció de Phil Pratt, The Inturns amb el seu Consider Yourself signaven un grandíssim àlbum cap al 1976 i ara Pressure Sounds el torna a editar en format vinil i cd, avui el fem servir per tancar de manera inmillorable l’Estudi 37.

Did you like this? Share it:
Tags: , , ,

Comments are closed.