Train To Roots Visiten l’Alternativa el proper dissabte 4

mar 31st, 2015 | By | Category: Noticies, Prtd

Els sards tornen a estar de gira per casa nostra i si el divendres 3 d’abril passen pel festival Diània d’Otinyent serà el proper dissabte 4 d’abril que trepitjaran terres catalanes de nou per anar cap a la Bisbal d’Empordà al bar musical l’Alternativa. La cita serà a partir de les 23 hores per tan sols 5 euros. Els Train To Roots continuen amb la seva gira que ja els va portar el passat octubre a Barcelona i Girona i en la que van mostrar al públic català l’energia que caracteritza els seus concerts i que de ben segur es van crear un gran grapat de nous seguidors gracies al concert de Girona i que en aquesta ocasió podran tornar a gaudir dels sards. A més també hi podrem escoltar les seleccions de Dj Lion Ant, Kharloss Selektah i Riki Undersounds.

En motiu de la visita que ens feien a l’octubre des de l’Estudi 37 vam poder parlar una estona amb ells, aquest és el resultat d’aquella trobada:

Did you like this? Share it:
Tags:

Comments are closed.