Protoje llença el seu 3er treball aquest 10 de març

mar 10th, 2015 | By | Category: Noticies, Prtd

Ndp: Protoje ha tret al mercat el seu tercer àlbum d’estudi, Ancient Future, avui 10 de març del 2015. El treball és una col·laboració entre Philip Winta James d’Overland Entertainment i tot el col·lectiu Indiggnation amb Protoje al capdavant. Ancient Future és un treball que navega per la història de la música jamaicana presentant-la de forma que encarna una energia renovada.

L’àlbum s’identifica amb els colors de l’escena musical jamaicana actual; representa un pas endavant cap al trencament de noves barreres amb la idea intrínseca de re encarnar l’esperit de les dècades dels 70 i els 80 amb energia renovada.

La col·laboració amb Winta James s’ha traduït per a Protoje en la descoberta d’un so fet a mida a la seva energia, reflectint la química que hi ha hagut entre tots dos en molts dels temes.

Protoje no ha tingut mai por de perseguir els límits de la música, però amb Ancient Future ha demostrat que la seva zona de comfort està lluny del comú. Tot i que el reggae és l’arrel evident de la seva expressió, aquest nou treball realment desdibuixa la línia entre el reggae i el hip hop de manera que sigui més agradable pels seguidors de tots dos gèneres.

Protoje representa l’esperit de l’anomenat Reggae Revival i és per això que compta amb les col·laboracions de Chronixx, Jesse Royal i Kabaka Pyramid, el que demostra que el moviment està aquí per quedar-se. A més a més també hi podrem escoltar dos temes que compten amb la veu de la incipient estrella Sevana, una de les artistes del col·lectiu Indiggnation, que deixa constància de la seva qualitat vocal.

Protoje & The Indiggnation estaran de gira per Europa al llarg del 2015, de fet nosaltres el podíem veure fa unes setmanes a Barcelona.

Did you like this? Share it:
Tags:

Comments are closed.