Protoje i Danakil aterren el proper 11 de desembre a l’Apolo

dic 1st, 2014 | By | Category: Noticies, Prtd

La agència Rootsound està celebrant el seu 10è aniversari i ho fa amb un espectacle itinerant anomenat Rolling Roots, un festival que el proper 11 de desembre recala a Barcelona, a la Sala Apolo,  per portar-nos als artistes reggae del seu catàleg: Protoje & The Indiggnation, Danakil i Yaniss Odua com a artista convidat. Tres artistes destacats de l’escena reggae internacional i que mostren la diversitat de l’escena en l’actualitat.

Protoje & The Indiggnation són considerats l’encarnació de la renovació del reggae jamaicà, Protoje parla a la generació futura a través de les seves lletres contestatàries que expressen la ràbia dels seus germans.

Danakil és un dels líders del moviment reggae  francès, arriba a Barcelona per primer cop per presentar el seu darrer treball Entre les Lignes. L’energia que desprèn al damunt de l’escenari, les lletres compromeses amb els temps en que vivim i els seus èxits garantitzen un concert formidable. A més per aquesta gira porten a Yaniss Odua com a convidat i que també ens presentarà el seu últim treball Moment Ideal.

La cita com us dèiem és el proper 11 de desembre a la sala Apolo a partir de les 20:00 per 15€ i 18€ entrada anticipada o a taquilla respectivament. Les entrades anticipades les podeu trobar a Ticketea.com, reggae.es via online o a l’Xpressing Underground i Discos Revolver de Barcelona.

Did you like this? Share it:
Tags: , ,

Comments are closed.