Train To Roots a Catalunya el 15 i 18 d’octubre

oct 10th, 2014 | By | Category: Noticies, Prtd

Train to Roots, un dels grups reggae italians més internacional, comencen aquest proper 15 d’octubre una gira que els portarà a tocar per les principals sales de la península.

La gira forma part de la que han estat fent tot l’estiu presentant el seu últim treball Growing que veia la llum el passat mes d’abril i els portarà a visitar la Sala Apolo de Barcelona el proper 15 d’octubre en el marc del Caníbal SoundSystem que es celebra a la sala cada dimecres. També tindrem ocasió de tornar a veure’ls tres dies després a la sala La Mirona a Girona el 18 d’octubre.

Així també els acompanyaran Auxili a Barcelona i Aspencat a Girona, i prometen portar a musics de l’escena catalana a col·laborar amb ells al damunt de l’escenari.

Podeu trobar les entrades dels concerts a www.sala-apolo.com a 5 euros + despeses pel concert de Barcelona o a 10 euros si compreu l’entrada a taquilla. I si us cau més a prop La Mirona podeu buscar a www.codetickets.com amb entrades per 6 euros anticipades o 8 a taquilla. Sigui com sigui i a ón sigui no us podeu deixar perdre el grup de Sardenya que compta amb un dels directes més potents de New Roots.

Aquí una mostra del seu últim treball:

Did you like this? Share it:
Tags:

Comments are closed.