X Sant Antoni Reggae Splash el 18 de gener

ene 16th, 2014 | By | Category: Noticies, Prtd

Arriba una nova edició del Sant Antoni Reggae Splash, un dels festivals de música jamaicana més populars de Barcelona i que aquest any comptarà de nou amb alguns dels millors artistes del gènere. Hermano LSr WilsonBenjammin, Irie Souljah i Marta Trujillo, i per primera vegada després de dos anys d’absència a escenaris i clubs, amb Nyahbingi Sound al control dels plats, completen el cartell d’enguany. El warm up anirà a càrrec del col·lectiu Sound Anthony Family.

Tot això el proper dissabte 18 de gener a la carpa ubicada a l’Avinguda Mistral de Barcelona de 21:30 a 02:00 de la nit. L’entrada val només 8€ i inclou consumició si la compres de forma anticipada.

Punts de venda: Daily Records (Carrer Sitges 9), Houseplant (Carrer Casanova 34) i Bar Prize (Carrer Floridablanca 130, de 19h a 03h).

També pots reservar la teva entrada per email enviant un correo a info@nyahbingicrew.com i recollint-la el mateix dia del concert de 19h a 21h al Bar Prize, situat a 5 minuts de la carpa. Les reserves no recollides abans de les 21h del mateix dia del festival deixaràn de tindre valor. Més informació aquí.

Did you like this? Share it:
Tags:

Comments are closed.