Alborosie a la Sala Apolo el proper 2 de juliol

jul 1st, 2013 | By | Category: Noticies, Prtd

El proper dimarts 2 de juliol torna a Barcelona Alborosie per presentar el que serà el seu nou Lp. Sound the System sortirà a la venta el proper 1 de juliol i serà el dia següent en què Roots & Vibes ens el portin a la sala Apolo al costat com sempre de The Shengen Clan per presentar-nos aquest nou àlbum del Sicilià.

Les entrades pel concert les podreu trobar per 20€ anticipada o 24 a guixeta. Si voleu adquirir-la ho podeu fer a Ticketmaster, Sala Apolo, Discos Impacto, Discos Tesla i Daily Records.

Sound the System ens mostra un Alborosie polifacètic, el Sicilià ha grabat l’àlbum al seu estudi de Jamaica encarregant-se d’absolutament totes les facetes que editar un lp suposa, així doncs els temes han estat escrits, composats i produïts pel mateix Albo, però no només això si no que ell mateix s’ha encarregat de musicar-l’ho i tocar tots i cada un dels instruments.

El seu primer single, Play Fool (to catch wise) és un tribut als Black Uhuru de Sly & Robbie, us el podeu descarregar directament des d’aquí .

Did you like this? Share it:
Tags:

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.