Alborosie a la Sala Apolo 02·07·13

jul 8th, 2013 | By | Category: Concerts, Noticies, Prncpl, Prtd

Aquest passat dimarts arribava Alborosie a Barcelona a la Sala Apolo, tot i que la sala no va penjar el cartell d’entrades exaurides si que hem de dir que feia molt de temps que no veiem Apolo tant ple de gent, amb els laterals a rebosar i tota la pista pràcticament plena, i és que Alborosie ha deixat petjada en anteriors concerts a la capital.

Pupa Albo no va decepcionar a ningú, al llarg dels anys ha demostrat que és capaç de portar al públic en volandes d’un tema a l’altre ja sigui en festivals o en sales de concerts. Entre el públic molta gent jove deixant clar que la feina i les llavors que s’han anat plantant els últims anys a la capital catalana estan donant el seu fruit. El públic va respondre, i de quina manera, al cantant sicilià que va oferir un show d’una hora i mitja aproximadament amb constant complicitat amb la gent que corejava els seus temes. De fet Albo va fer deixar de tocar als musics unes quantes vegades per escoltar com tothom corejava les tonades dels seus temes més aclamats, així vam anar escoltant No cocaine, Herbalist, Police o la final Kingston Town. També va haver-hi temps perquè Alborosie comprovés que el públic ja coneixia els seus nous temes tot i que l’àlbum oficialment sortia el 4 de juliol, així temes com Play Fool – el single – o U got to be mine, Zion Train van ser corejats com qualsevol altre.

Menció a part es mereixen els Shengen Clan, el grup que acompanya sempre a Alborosie, que van anar fent de les seves i portant un pes important de l’espectacle, vam poder veure al guitarrista presentant-se com a cantant al costat dels seus amics i també per veure com el bateria, Fitzroy ‘Dave Prime Time’ Green, feia temps i espectacle mentre Alborosie descansava, de fet per introdui el tema U Got to be mine va fer pujar dues noies a ballar amb ell, en fi tot un show en el que no va faltar la ja típica intro de l’International Drama amb Alborosie cantant a capella el tema sicilià, famós per les pel·lícules del  Padrino, Bruscia la terra. El concert com deiem acababa amb Kingston Town deixant a tothom satisfet amb l’espectacle després de prop d’hora i mitja de no parar ni un moment.

Una vegada més agraïr ales promotores la feina que fan, en aquest cas a Roots & Vibes, perquè en aquests temps sempre és complicat arriscar-se a apostar per la cultura aquí a casa nostra.

Did you like this? Share it:
Tags:

Comments are closed.